Aimo gets you there.

Rethink mobility.

Följ med oss på en helt ny väg. Vi är här för att ta dig med in i världen av självkörande bilar. Genom att kombinera bilens flexibilitet med kraften i AI vill vi ge dig den roligaste, smidigaste och grönaste körupplevelsen. Och tills vi når självkörande aimos ser vi till att koppla upp dig mot ett välsmort nätverk av mobilitet. Vi gör det genom att lansera Stockholms första elbilsdelning.

 

 

Varje resa är unik. Ibland behöver du tunnelbanan, vissa gånger är promenaden överlägsen, och många gånger kommer du att vilja ha en aimo. aimo ger dig en nyckel till frihet. Oavsett om du är på väg ut till skärgården, eller bara vill vara säker på att komma i tid till ett möte, så finns vi där för att matcha dina resmönster. Med aimo används bilen dessutom mer effektivt, och du slipper oroa dig för däckbyte eller långa försäkringsavtal. Enklare, smartare och billigare.

Om självkörande bilar är nästa steg så tänker vi redan på steget efter det. Kommer bilar ens att vara bilar i framtiden? Eller kommer de att omvandlas till poddar som förändrar allt vi vet om rörelse? Kanske kommer du klippa dig, äta lunch eller träna samtidigt som du reser. Få saker har så mycket potential som framtidens färdmedel, och det enda vi vet är att vi bara har sett början på utvecklingen. Och att aimo så klart kommer att vara där för att hela tiden pusha gränser.

 

Det är vi som är aimo.

aimo finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation. Med rötter från samurajeran har Sumitomo en lång historia av framgångsrika investeringar. Genom att vara lyhörda för samhällets framsteg, och genom att omfamna förändring, har de vuxit till en av Japans största investerare. Med insikt om framtidens mobilitet har Sumitomo och aimo bokstavligen växlat upp för att möta de nya behoven hos stockholmare på väg.

Aimo Park – Nordens ledande parkeringsbolag

Aimo Park grundades 1959 med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Sedan dess har Aimo Park hunnit bli Nordens ledande parkeringsbolag med anläggningar både i Sverige, Finland och Norge.

Läs mer om Aimo Park

Aimo Charge – våra egna laddstationer

Vi vill att det ska vara enkelt att hitta en laddstation för dig som har elbil. Som en del av Aimos miljöarbete lanserar vi därför våra egna laddstationer Aimo Charge under våren 2023.

Läs mer om elbilsladdning