EN

Hyra bil Stockholm


Boka din elbil här – (Ingen bokningsavgift/förskottsbetalning krävs)
Läs mer och ladda ner appen
Visa priser för att hyra bil
Var kan jag parkera?


Nu kan du hyra bil i Stockholm med kostnadsfri leverans och fri parkering

Vi är unika inom biluthyrning! Aimo är Stockholms första helt elektriska bildelningstjänst. Dessutom den enda tjänsten för hyrbil i Stockholm som ger dig möjlighet att börja din resa på en plats, och avsluta den på en annan. Du kan parkera och hämta hyrbilen både på Stockholm gator och i våra garage.

Ett hållbart val för en renare stadsmiljö

Vi tror på en bilflotta som är bra för miljön. Alla hyrbilar i Stockholm är 100 % elektriska. Aimo är ett hållbart val för en renare stadsmiljö och mindre C02 utsläpp. Vi tror att vägen framåt för bilförare och miljön är att hyra bil.

Att hyra bil i Stockholm ska vara snabbt & smidigt

Att hyra bil har aldrig varit så enkelt. Att hyra en bil och sköta allt administrativt gör du smidigt och lätt via en app i din mobiltelefon. Utan att behöva registrera dig på ett kontor och stå i långa köer för att kvittera ut nycklar. Allt sker digitalt och är klart på några minuter, när vi säger att det är enkelt att hyra bil i Stockholm, så menar vi det.

  Boka din bil:

  Paket:

  Hur länge vill du hyra?

  3 dagar: 1 680 kr
  7 dagar: 2 680 kr
  14 dagar: 4 880 kr*
  30 dagar: 9 480 kr*
  *För 14-30 dagar ingår inte gatuparkering.

  3 dagar: 1 980 kr
  7 dagar: 2 980 kr
  14 dagar: 5 680 kr*
  30 dagar: 10 980 kr*
  *För 14-30 dagar ingår inte gatuparkering.  Inte säker på hur länge du vill ha bilen? Du kan alltid förlänga din resa! Behåll bilen och skicka en notis till oss per mail till hello@aimoshare.se

  Vilka dagar vill du ha?

  Var vill du hämta upp bilen?

  Skriv adressen du vill ha bilen levererad till. OBS! Det måste vara en adress inom Aimo's Homezone. Är du osäker? Titta i appen vart gränsen går. Vi försöker parkera bilen inom 200 m från önskad adress. Skriv gatuadress, postnummer och postort.

  Dina uppgifter

  Det är viktigt att du använder samma email som du har registrerat dig med i appen så att bilen bokas på dig.

  Vill du lägga till något extra?

  Dessa tillbehör kostar inget men måste personligen kvitteras ut och lämnas in vardagar mellan 9-16 på Aimo's kontor beläget på Warfvinges väg 30.


  Detta ingår alltid i din bokning

  • Drivmedel och fri laddning på våra laddplatser och incharge över hela Sverige
  • Parkering på 50 parkeringar och godkända gatutaxor i Stockholm
  • Tullavgifter och trängselskatt
  • 600 km per hyresperiod (gäller per hyra, oavsett antal dagar)
  • 1 bilkudde för barn 16–35 kg
  • Laddad bil (minst 200 km under sommartid)
  • Standardkabel, Typ 2

  Priser för att hyra bil i Stockholm

  • 799 kr/dygn
  • 1598 kr/2 dygn
  • 1980 kr/3 dygn
  • 3180 kr/7 dygn
  • Om resan blivit kortare än planerat så betalar du endast för tiden du nyttjat bilen
  • När du är klar med bilen lämnar du den där det passar inom centrala Stockholm
  • Kika på våra fullständiga priser här.

  Bra att veta om din bokning

  Tänk på att boka din hyrbil senast 24h innan du vill använda den, detta gäller måndag – fredag. Vill du boka en bil för helgen är det viktigt att du gör detta innan 16:00 på fredag.
  Ex. Vill du ha en bil till söndag kl. 12:00 måste du skicka in din bokning senast på fredag kl 16:00. Vi bekräftar din bokning senast kl 18:00 vardagen före du vill starta din bokning.

  Ingen förskottsbetalning och avbokning utan extra kostnad

  Bilen behöver enbart lämnas åter med 15 km körsträcka kvar, inga extra kostnader för att fylla på ström när du ska hyra bil i Stockholm – det tar vi hand om!

  Krav på dig som hyrestagare hittar du här.

  Ladda ner appen och kom igång redan idag

  Har du inte skaffat ett aimo-konto ännu? Ladda ner appen via Appstore eller Google Play (alla nya användare får dessutom 169 Credits att resa för).


  Aimo har endast elbilar

  Aimo har enbart elbilar i sin flotta med 300 hyrbilar. Modellen är en smidig Renault Zoe. En fulladdad Aimo har en total räckvidd på upp mot 250 – 300 km. Förutom att den är helt tyst kommer du inte märka att du sitter i en elbil, utöver att den är roligare att köra.

  Parkera bilen enkelt

  Lämna hyrbilen där det passar dig inom vår HomeZone. I appen kan du se hur långt vår HomeZone sträcker sig och var vi har alla våra dedikerade HotSpot parkeringar. De är markerade med ett grått ”P” och finns både centrala Stockholm och utanför. Genom att klicka på ikonen och scrolla upp finner du beskrivningen till parkeringen och hur du lättast tar dig dit. Med koder in till garagen har du möjlighet att lämna bilen den tid på dygnet som passar dig. Du kan starta resan med din hyrbil i Stockholm och lämna den i någon av våra andra HotSpots.

  Du hittar alla våra HotSpots här.

  Parkeringsregler

  På vår parkeringssida hittar du all information du behöver kring parkeringsreglerna innan din resa. Du hittar också alla vanliga frågor och svar i appmenyn.

  Fri leverans vid bokningar från två dagar och uppåt

  När du ska hyra bil i Stockholm under en period längre än två dagar ingår kostnadsfri leverans inom vår HomeZone till valfri adress. Vill du starta din resa direkt utan att förboka bilen? 300 el-bilar väntar på dig – öppna upp appen och kör iväg till önskad destination!

  Din aimo är alltid laddad och redo

  Vi ser till att din hyrbil alltid är laddad när du startar din resa. I appen kan du se exakt hur lång räckvidd en specifik hyrbil har. I bilen finns en laddkabel som är enkel att använda. Tips innan din resa! Ta alltid ur sladden ur laddstolpen och se till att få med den i bagageluckan.

  Frågor om din bokning?

  Tveka inte att kontakta reservation@aimoshare.se om du har några frågor kring din bokning eller vilka regler som gäller när du ska hyra bil i Stockholm. Bra att veta är att det går att förlänga din bokning om du skulle vilja ha bilen lite längre än planerat.

  Vill ni hyra bil i företaget?

  Vi på Aimo har anpassade lösningar för företag. Du kan läsa mer om dessa på vår företagssida.