How to use HotSpots
Hyr en bil från Arlanda till Stockholm

Hyr en bil från Arlanda flygplats till Stockholm för så lite som 169 SEK.
En bil kan hämtas på Arlanda flygplats och köras till Stockholm, du betalar bara för den tid du har bilen. Bilen kan lämnas var som helst inom vår HomeZone i Stockholm.

I Stockholm kan våra bilar lämnas på gatan där vi täcker parkering, dessutom kan du parkera i någon av våra HotSpot-parkeringar.

Adress för HotSpot är Fraktvägen 45, Cargo City. Platserna är belägna I Fraktterminalen.

Navigering med bilen från Arlanda:
Plocka upp bilen vid vår HotSpot på Fraktvägen 45, fortsätt sedan längs med Södra Fraktvägen och och ta första vänster. Följ sedan gatan till slutet och ta sedan höger ut genom den öppna grinden. När man passerat igenom grinden kommer man till en korsning fortsätt rakt fram i denna korsning så kommer man komma till motorvägen.

Navigering till Terminalen från Fraktvägen:
Efter man avslutat sin resa på våra markerade platser, så ska man gå längs med samma gata som man kört på. När man passerat igenom den öppna grinden så kommer det att finnas en busstation lite till vänster, hållplatsen heter ”Gränsgatan”. Hållplatsen som man vill stå vid är på andra sidan gatan, i riktning mot Arlanda. Busslinjen som man ska ta heter ”579”, det 4 minuter med bussen till Terminal 5/Sky City. Busslinjen drivs av SL, så ett SL kort går att använda för bussen alternativt kan man köpa en enkelbiljett (Pris för vuxen: 38kr).

Priser:
Drop off  Arlanda / 120 SEK
7 SEK / minuter
169 SEK / timme
338 SEK / 2 timmar
799 SEK / 24 timmar
1598 SEK / 48 timmar
1980 SEK / 72 timmar
3180 SEK / 168 timmar (7 dagar)
4580 SEK / 336 timmar (14 dagar)
6480 SEK /720 timmar (30 dagar)

Viktig information! Du behöver ett busskort för att komma till terminalen från och till våra HotSpots.  Det går inte att köpa biljett på bussen, vi rekommenderar att ladda ner SL appen och där enkelt kunna köpa biljetter själv.

Här är länkarna till SL appen:

Android,

IOS,