Hyr en bil från Stockholm till Arlanda från 289 kr.

Plocka upp någon av våra 300 bilar i Stockholm och kör till Arlanda! Bilarna kan lämnas i vår HotSpot-parkering i Cargo City och därifrån tar du bussen till terminal 5 Sky City. Bussresan tar 4 minuter.

Adress för HotSpot är Fraktvägen 45, Cargo City. Platserna är belägna i Fraktterminalen.

How to use HotSpots

Öppettider: 04 – 01
Det är ingen busstransfer mellan 01-04.

Navigering med bilen till Arlanda:
Sväng av E4:an vid avfarten (nr: 181) till Arlanda. Följ sedan skyltningen till Cargo City.
Det finns skyltning längs med hela vägen till Cargo City och denna skyltning kommer att ta dig till Fraktvägen. När du kommer till korsningen Fraktvägen/Gränsgatan så kör du rakt fram. Fortsätt rakt fram efter korsningen och in igenom den öppna grinden. Så fort du åkt igenom grinden tar du första vänster. Följ denna gata tills nästa korsning, sväng höger i denna korsning. Platserna finns belägna på slutet av denna gata. Framför byggnaden där det står Cargo Center. Platserna kommer vara skyltade med Aimo skyltar.

How to use HotSpots

Navigering till Terminalen från Fraktvägen:
Efter man avslutat sin resa på våra markerade platser, så ska man gå längs med samma gata som man kört på. När man passerat igenom den öppna grinden så kommer det att finnas en busstation lite till vänster, hållplatsen heter ”Gränsgatan”. Hållplatsen som man vill stå vid är på andra sidan gatan, i riktning mot Arlanda. Busslinjen som man ska ta heter ”579”, det 4 minuter med bussen till Terminal 5/Sky City. Busslinjen drivs av SL, så ett SL kort går att använda för bussen alternativt kan man köpa en enkelbiljett (Pris för vuxen: 38kr).

How to use HotSpots

Viktig information! Du behöver ett busskort för att komma till terminalen från och till våra HotSpots.  Det går inte att köpa biljett på bussen, vi rekommenderar att ladda ner SL appen och där enkelt kunna köpa biljetter själv. Det är lika smidigt att resa från Arlanda!

OBS! Tänk på att det är förbjudet att lämna bilen med mindre räckvidd än 25 Km. 

Here is the link for the app:

Android,

IOS,

Priser:
Drop off avgift 120 kr
För hela prislistan klicka här